De redders van de Run Bike Run zijn geïnstalleerd.
De redders van de Run Bike Run zijn geïnstalleerd.

Run Bike Run gered door groep enthousiaste dorpsiconen

Actueel 4.020 keer gelezen

Onlangs werd er in een kokende Tinteltent in Pijnacker een definitieve besluit genomen over de toekomst van ons prachtige evenement, de Run Bike Run, legt Rick Kester uit.

“Een paar maanden geleden communiceerde we een noodoproep dat we naarstig op zoek waren naar een aantal enthousiaste, sportievelingen die dit Pijnackerse evenement kunnen doorzetten. Net toen het bestuur bijna had besloten, door een gebrek aan animo bij mogelijke opvolgers, om de stekker er definitief uit te trekken, waren daar toch de verlosser. Een groep van zeven lokale iconen trok aan de bel met een zeer stellige mededeling: dit evenement mag niet verdwijnen! Met trots mogen we jullie dan ook melden dat de Run Bike Run dit jaar weer gehouden zal gaan worden”, zegt Rick. 

Op 20 november zal het startschot weer klinken! Dit gaat georganiseerd worden door Matthijs Bunnik, Ferry van Buijtene, Dennis van de Kleij, Kurt Wubben, Joost van der Helm en de nieuwe voorzitter van de Run Bike Run, John Engele. Ook een groot gedeelte van de “oude garde” zal voorlopig aangehaakt blijven en staat er een goed team klaar voor de organisatie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant