Afbeelding

Wie niet horren wil, die moet maar voelen!

Actueel 2.778 keer gelezen

Gert-Jan Rath heeft bovenstaande ‘spreuk’ op de zijkant van zijn auto staan en regelmatig ziet hij mensen grijnzen en glimlachen, zodra ze de kreet gezien en gelezen hebben. Het staat ook op de achterzijde van het T-shirt van de man die met partner Miranda en hun dochter Stephie van veertien sinds 2009 met veel plezier in Pijnacker woont. Aan de rand van Keijzershof, aan de Floralaan, met zicht op de wijk Koningshof.

Gert-Jan is systeembeheerder bij een bedrijf dat thuis is in software voor de medische sector en daarnaast heeft hij eigen ‘horrenbedrijf’ van de grond getild. In de coronatijd viel het allemaal een beetje stil maar nu heeft hij de draad weer dubbel en dwars opgepakt. Hij geniet van de techniek van het (maat)werk, maar ook van de contacten met de klanten.

De uit Zoetermeer afkomstige Pijnackernaar kwam met ‘de hor’ in contact via zijn zwager. Bij bouwmarkten en zonweerders is het een product ‘dat ze er even bij doen’.

Bij Gert-Jan is het zijn enige product maar wel in heel veel verschillende variëteiten. Hij is in zee gegaan met Unilux, een bedrijf in het Brabantse Boxtel. Hij staat voor driehonderd procent achter het product. Het is een puur Nederlands oerdegelijk product; het oogt mooi, alles wordt op maat gemaakt en het gaat heel heel lang mee. Als voorbeeld wijst Gert-Jan op de hor in zijn eigen achterdeur. Daar probeerde iemand per ongeluk dwars doorheen te lopen, maar zelfs die actie kreeg de hor niet klein.

Een groot voordeel van ‘Ik wil horren’ is dat je één aanspreekpunt hebt en dus ook één persoon die alles komt inmeten en die alles na enkele weken komt installeren en plaatsen. Een sterk punt van Gert-Jan is ook dat de levertijden kort zijn. Vaak moeten mensen twee maanden wachten terwijl ze eigenlijk meteen ‘horren willen’ nadat ze door één of meer muggen gestoken zijn.

Gert-Jan merkt bij zijn contacten met klanten dat mensen graag in zee gaan met iemand uit het eigen dorp. Dat vinden ze prettig en vertrouwd. Als er wat is, dan is Gert-Jan ook zo ter plaatse om er werk van te maken. De mensen vinden het ook fijn dat Gert-Jan ook in de avonduren en het weekend beschikbaar is om te meten en te plaatsen.

In Pijnacker-Nootdorp geldt nog de gunfactor. Overigens blijft het werk niet tot zijn eigen prettige gemeente beperkt. Ook in Lansingerland heeft hij veel werk en verder in Delft, Zoetermeer en Ypenburg-Leidschenveen aan de rand van Nootdorp.

Je kunt via www.ikwilhorren.nl/afspraak heel eenvoudig een afspraak maken met Gert-Jan Rath. Wie wat minder makkelijk met internet werkt, kan hem ook bellen of WhatsAppen: 015 – 206 1206.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant