Een positief gevoel bleef over dus mocht een leuke foto niet ontbreken.
Een positief gevoel bleef over dus mocht een leuke foto niet ontbreken.

Seniorensociëteit stelt vragen aan gemeentebestuur

Actueel 36 keer gelezen

Burgemeester Björn Lugthart en kersvers benoemde wethouders Marieke van Bijnen en Hanneke van de Gevel zijn op uitnodiging op bezoek geweest bij de Seniorensociëteit Nootdorp. Het werd een ontspannen en nuttige wederzijdse kennismaking.

Op “soosmiddag” kwamen burgemeester Lugthart en de beide wethouders naar Nové aan de Dorpsstraat in Nootdorp. Vooraf waren de soosleden in de gelegenheid gesteld om schriftelijke vragen in te sturen. Die vragen waren ook alvast doorgestuurd naar het secretariaat in Pijnacker. De beantwoording kon daarom fatsoenlijk worden voorbereid. De onderwerpen liepen uiteen van het plaatsen van bankjes, het plaatsen van een plastic-afval-container in of nabij de Parade, een gemeentelijk servicepunt in Nootdorp, hulp bij belastingaangifte in Nootdorp, een ruimte op de nieuw te bouwen sporthal voor organisaties zoals de KVG, Seniorensociëteit, bridgeclubs, enz. tot het krijgen van subsidie voor de soos vanwege het sociale doel. 

Vooraf was er een welgemeend welkomstapplaus en na een persoonlijke introductie door de drie gemeentelijke vertegenwoordigers werden de vragen door hen beantwoord. Geen vraag of opmerking bleef onbeantwoord. Ook maakten diverse leden van de gelegenheid gebruik om na afloop een persoonlijk probleem of idee voor te leggen. Het was een kennismaking om nooit te vergeten. Een heel positief gevoel bleef over.

Uit de krant

Uit de krant