Twee voertuigen op de Gentiaan zaten na een botsing flink in de kreukels. (Foto: Spa Media)
Twee voertuigen op de Gentiaan zaten na een botsing flink in de kreukels. (Foto: Spa Media)

Drie verkeersongevallen in Nootdorp op één avond

Actueel 4.397 keer gelezen

Nootdorp - De hulpdiensten zijn gisteravond driemaal met toeters en bellen uitgerukt naar Nootdorp. Daar vonden maar liefst drie verkeersongevallen plaats in een ruim uur tijd.

Het eerste ongeval vond omstreeks 19.30 uur plaats op de kruising Kievitsbloem / Hogeveenseweg. Daar botsten twee scooterrijders op elkaar. Een van de bestuurders is nagekeken door ambulancepersoneel, waarna hij voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen liepen lichte schade op. 

Gentiaan
Een halfuur later was het raak op de kruising Molenaar Blonkweg / Gentiaan. Daar klapten een bestelbus en personenauto op elkaar. Een persoon is behandeld door ambulancepersoneel. Na behandeling bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Beide voertuigen lagen flink in de kreukels.

Langelandseweg
Rond 20.40 uur kwamen een scooterrijder en automobilist in botsing op de Langelandseweg. De bestuurster van de scooter kwam tegen de zijkant van de personenauto tot stilstand. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel, waarna zij voor verdere controle naar het ziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen liepen schade op.

Een scooterrijdster raakte gewond bij een botsing op de Langelandseweg. (Foto: Spa Media)

Uit de krant