Monique Olsthoorn: “Loop niet te lang door, durf concrete hulp te vragen.”
Monique Olsthoorn: “Loop niet te lang door, durf concrete hulp te vragen.”

Bij Monique Olsthoorn geen wachtlijsten

Actueel 6.007 keer gelezen

In de zorg en hulpverlening zijn de wachtlijsten groot en de wachttijden vaak lang. Niet bij stress- en burnoutcoach Monique Olsthoorn die sinds een jaartje thuis in Klapwijk een praktijk aan huis heeft. Gevestigd in de aanbouw naast haar hoekwoonhuis in de Truus Wijsmullerstraat, te bereiken via de zijtuin. 

In deze mooie intieme privéruimte werkt Monique niet alleen als coach die stressklachten behandelt. Ze geeft ook ontspannende stoelmassages. Het een vult het ander goed aan. Mensen met spanning en stress hebben vaak baat bij een aangename aanpak van vastzittende spieren in schouders, nek en rug. Dat kan het begin van herstel zijn.

Monique verzorgt ook stoelmassagesessies op locatie, bij bedrijven en organisaties. Voor de medewerkers veelal een mooi ontspanningsmoment en vanuit de werkgever een mooie geste. Het standaard tarief voor een stoelmassage is bij de Klapwijkse 25 euro voor twintig minuten. Dit tarief is uiteraard bespreek- en onderhandelbaar zodra ze in een paar uur een aantal mensen ‘onder handen’ kan nemen.

De Pijnackerse is zelf een nuchter persoon en als coach absoluut niet zweverig. Ze probeert via gesprekken met de persoon in kwestie zo direct mogelijk op zoek te gaan naar de oorzaken van de spanningen en dan in samenspraak op zoek te gaan naar concrete oplossingen en een stapsgewijs verbeterplan van aanpak.

De ervaring van Monique is dat veel mensen te lang zelf doormodderen en er niet in slagen om bepaalde vastgeroeste patronen te doorbreken. Dat kan van alles zijn: de combinatie van werk en gezin is te zwaar; onvoldoende in staat zijn om keuzes te maken; perfectionisme tot drie cijfers achter de komma zodat het kleinste foutje tot frustratie en slapeloosheid kan leiden.

Haar advies is: loop niet te lang door, durf hulp te vragen, denk niet dat je dan meteen een ontzettend lang en duur traject in gaat. Natuurlijk komt het voor dat problemen zo diep zitten dat er meer nodig is dan een stresscoach. Als het haar competentie te boven gaat, zal ze dat altijd aangeven en de persoon verwijzen naar de benodigde specialisten. Nogmaals: in veel gevallen zijn de problemen heus te overzien en is een tijdige concrete aanpak voldoende voor het wegnemen van spanning, stress en alles wat daar aan negativiteit mee gepaard kan gaan.

Dus waag die stap en bel of mail Monique Olsthoorn. En als je nergens last van hebt, maar een stoelmassage wel een prettig idee lijkt, doe dan hetzelfde. Ze heeft ook stoelmassagecadeaubonnen. Misschien een leuk idee voor Vaderdag!

Monique Olsthoorn Stress en Burnout Coach en Stoelmasseuse
Truus Wijsmullerstraat 1
2642 CZ Pijnacker/Klapwijk
015 – 364 9716

www.moniqueolsthoorn.nl
info@moniqueolsthoorn.nl 

Uit de krant