Het wordt zaterdag naar verwachting lekker weer. Het is de ondernemers na twee jaar wachten enorm gegund.
Het wordt zaterdag naar verwachting lekker weer. Het is de ondernemers na twee jaar wachten enorm gegund.

Zaterdag weer Jaarmarkt in Pijnacker

Actueel 3.760 keer gelezen

Komende zaterdag wordt er op en rond het Raadhuisplein weer een heuse Jaarmarkt gehouden. De organisatoren zijn er helemaal klaar voor. 

“Aanstaande zaterdag is de traditionele jaarmarkt in Pijnacker Centrum weer terug”, zegt Kim de Ruiter namens de Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum. “Na twee jaar van afwezigheid is het dit jaar weer tijd voor een heerlijke, gezellige braderie in het centrum. Vooral op en rondom het Raadhuisplein zullen vele kramen staan.” Er zijn inmiddels inschrijvingen met leuke kinderattracties, zoals een draaimolen, bungeejump, eendjes vissen, en nog veel meer. Voor kramen zijn er ook diverse inschrijvingen binnen, zoals Tupperware, woonaccessoires, cadeau-art., churros, schepijs, noem maar op. De jaarmarkt is dit jaar alleen op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur, benadrukt Kim.

De Jaarmarkt is door inwoners van Pijnacker ontzettend gemist. De verwachting is dan ook dat iedereen gezellig een kijkje komt nemen. De weersverwachting is redelijk gunstig: zo’n 20 graden en 40 procent kans op zon. Niets staat een fantastische Jaarmarkt dus nog in de weg.

Social media
Pijnacker Centrum is al enige tijd te vinden op allerhande social media-kanalen. Volg ze op Facebook en Instagram om helemaal niets meer te missen. En op de hoogte te blijven van acties en evenementen.

Uit de krant