Afbeelding

Francis van Broekhuizen heeft optreden om de hoek

Actueel 2.447 keer gelezen

De meeste mensen weten het wel inmiddels. De bekende operazangeres Francis van Broekhuizen woont gewoon in Nootdorp. Overal is ze te zien, als jurylid, als deelneemster bijvoorbeeld aan De Verraders of bij Make Up Your Mind en natuurlijk in de Nederlandse theaters.

En dan brengt ze op 7 juni ook nog een boek uit met dezelfde titel als haar theatershow met Gregor Bak: Bij twijfel hard zingen. Toen Francis kwam kennismaken in CulturA & Zo wist ze niet wat ze zag: “Kijk nou, allemaal boeken en wat een schitterende theaterzaal! Ik woon hier op loopafstand vandaan. Als dat geen feest wordt als wij hier optreden. Ik heb er nu al zin in”, galmde haar karakteristieke fijne stem al door het gebouw. Niemand is zo’n vurig pleitbezorger van klassieke muziek als operazangeres Francis van Broekhuizen! Als geen ander weet ze wat voor heilzame werking ervan uitgaat. Francis is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid!  

Tijdens deze ‘Bij twijfel hard zingen’ trakteert ze op een concert, college én cabaret in één. Van Broekhuizen kan niet alleen prachtig zingen, maar is ook gezegend met een flinke dosis humor en een schat aan kennis op het gebied van muziekgeschiedenis. Kaarten verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl.

Uit de krant