Kom op donderdag 19 mei naar de informatieavond.
Kom op donderdag 19 mei naar de informatieavond.

Jeugdland Pijnacker zoekt vrijwilligers

Actueel 1.160 keer gelezen

Deze zomer mag Jeugdland weer als vanouds doorgaan, 1250 kinderen mogen van 15 tot en met 19 augustus zich weer volop vermaken op het sportpark in Pijnacker.

Zoals elk jaar zoekt Jeugdland weer enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij de verschillende activiteiten. Jeugdland Pijnacker mag al jarenlang rekenen op een grote groep vrijwilligers die ieder jaar terugkomt om te helpen. Ook worden er ieder jaar nieuwe vrijwilligers verwelkomt. Om alle activiteiten in goede banen te leiden zijn heel veel handen nodig. Iedere dag zijn er ongeveer 140 vrijwilligers actief. Op donderdag komen daar nog 40 vrijwilligers bij tijdens onze traditionele survivaldag. 

Iedereen die wil komen helpen voor een dagdeel, dag, een paar dagen of de hele week is van harte welkom. De Jeugdland familie kan altijd worden uitgebreid. Tijdens de dag wordt er goed voor je gezorgd en de glimlach op de gezichten van de kinderen maakt jouw dag compleet.

Informatieavond
Kom op donderdag 19 mei naar de informatieavond om 20:00 uur, “Octant de Regenboog” Julianastraat 1, Nootdorp. Geen tijd om langs te komen? Neemt u gerust een kijkje op www.jeugdland-pijnacker.nl voor meer informatie. Schroom niet om contact op te nemen via het mailadres jeuglandpijnacker73@gmail.com.

Uit de krant