Hulpkweker Donna met een vrolijke hanging basket.
Hulpkweker Donna met een vrolijke hanging basket.

Gezellige open dag bij Zorgkwekerij Bloei in Pijnacker

Actueel 2.949 keer gelezen

Wil je wel eens zien welke tuinplanten de hulpkwekers van Zorgkwekerij Bloei telen en welke decoratieve producten zij zelf maken? Kom dan naar de jaarlijkse open dag op zaterdag 7 mei. Je bent welkom van 9.00 tot 17.00 uur. De winkel, het Land van Bloei, staat vol met kleurrijke perkplantjes en hanging baskets. Een leuk moederdagcadeau.

Voor de kinderen is er genoeg te doen: knutselen, schminken, hamertje tik, speurtocht en nog veel meer. In de proeftuin kun je thee proeven van het Gouden thee dat ook in het Land van Bloei te koop is. Of probeer Autist-bier dat gebrouwen is van hop uit de moestuin van Bloei. Hulpkwekers laten zien welke werkzaamheden zij doen voor lokale ondernemers. En imker Albert vertelt je alles over de bijtjes en de bloemetjes. Zorgkwekerij Bloei biedt passende, kleurrijke dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er werken zo’n 50 hulpkwekers bij Bloei. 

Het Land van Bloei is tijdens het perkgoedseizoen geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Adres: Europalaan 16-18 in Pijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant