Kim Kleijweg van Grand Café 1837 toont de overheerlijke paasbrunch die op Eerste Paasdag wordt geserveerd.
Kim Kleijweg van Grand Café 1837 toont de overheerlijke paasbrunch die op Eerste Paasdag wordt geserveerd.

Vier Pasen met sportieve wandeling of brunch bij Grand Café 1837

Actueel 1.554 keer gelezen

Nootdorp - Grand Café 1837 bestaat als familiebedrijf in juni van dit jaar vijftig jaar. Dat moet uiteraard gevierd worden! Het gezellige Grand Café in het hart van Nootdorp gaat in de loop van het jaar verschillende activiteiten organiseren. Op Tweede Paasdag, maandag 18 april, staat de eerste feestelijke activiteit op het programma: een sportieve wandeling met spellen door de wijk Achter het Raadhuis in Nootdorp.

Voor Pasen heeft Grand Café 1837 samen met Double Sports een leuke spelroute uitgestippeld door de wijk Achter het Raadhuis. Double Sports organiseert onder professionele begeleiding diverse sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. “Tijdens een wandeling door de wijk kom je diverse, uitdagende spellen tegen. Zo staat er een levensgroot Jengaspel en kun je pijl en boogschieten”, vertelt Kim Kleijweg van Grand Café 1837 enthousiast. De route duurt zo’n anderhalf- tot twee uur. 

“Het is bijvoorbeeld heel leuk om de route af te leggen met twee gezinnen. Dan kun je een competitie-elementje toevoegen”, tipt Kim. Het minimaal aantal deelnemers per starttijd bedraagt acht personen vanaf zes jaar. De kosten per starttijd bedragen 19,50 euro. Jongere kinderen kunnen uiteraard ook mee. Bijvoorbeeld op een stepje of een fietsje of gewoon in de kinderwagen. De starttijden liggen tussen 10.00 uur en 12.00 uur; mooie tijden om de spelroute te combineren met een bezoek aan Grand Café 1837. “Stel: je begint om 11.00 uur, dan kun je na afloop lekker bij ons lunchen. Begin je wat later, dan staat er een borrel met bitterbal klaar. Natuurlijk kun je de activiteit ook beginnen met een fairtrade Peeze koffie of biologische Or Tea met huisgemaakt lekkers. Het is niet verplicht, maar wel hartstikke gezellig”, zegt Kim. Reserveer op tijd een tafeltje. Bij regen of slecht weer wordt de activiteit verplaatst naar een later moment. 

Shared Paasbrunch
Op Eerste Paasdag serveert Grand Café 1837 een overheerlijke Shared Paasbrunch. “Geen lopend buffet, maar een mooie eikenplank met allerlei lekkernijen aan tafel”, vertelt Kim. “Denk aan hartig en zoet beleg met schalen broodjes, minicroissants, suikerbrood, een minisoepje en kroketje.” De aanvang van de brunch is tussen 11.00 uur en 12.00 uur. De brunch duurt zo’n 2,5 uur en kost 24,50 euro. Graag afsluiten met Dian’s zoet paasdessert? Dan betaal je 29,50 euro per persoon. De meerprijs voor een glas Cava is 3,25 euro. Alle overige dranken zijn op basis van nacalculatie. Speciaal voor kinderen heeft Grand Café 1837 een aangepaste shared paasbrunch à 17,50 euro per kind. Kim vertelt: “Voor kinderen maken we het ook echt gezellig. Kinderen krijgen paaschocolade en leuke paasknutsels voor aan tafel.”



Reserveren
Zin in gezellige en overheerlijke paasbrunch op een vertrouwde en kindvriendelijke plek? Of wil je lekker sportief met gezin en vrienden op pad? Reserveer dan snel bij Grand Café 1837! Voor zowel de paasbrunch, als de activiteit kun je tot en met woensdag 13 april reserveren. Dit kan
telefonisch via 015-3108383.


Bovenstaand artikel is een advertorial

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant