Cor Labots naast de touringcar.
Cor Labots naast de touringcar.

Labots Personenvervoer maakt uw uitje compleet

Actueel 1.112 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Het weer wordt steeds beter en de coronamaatregelen verdwijnen langzaam maar zeker naar de achtergrond. Tijd om weer te gaan genieten met familie, vrienden, met de vereniging of met school. Voor een dagje uit of meerdaagse trip staat Cor Labots uit Berkel en Rodenrijs klaar met zijn touringcar om de groep te vervoeren. Hij spreekt met veel liefde over het vak. Het leukste aan het werk vindt hij het contact met de mensen. “Als buschauffeur maak je het dagje uit compleet”, zegt Cor. 

Wat is nou leuker als van je hobby je werk maken? Cor is al sinds hij zich kan herinneren buschauffeur. Voordat hij met zijn eigen bedrijf begon, had hij 20 jaar ervaring als touringcarchauffeur, monteur en planner. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan en kent de touringcarbranche als geen ander. In 2007 begon hij zijn eigen bedrijf: Labots Personenvervoer. Vanaf het begin was dit een groot succes, vooral in de gemeente Lansingerland en omstreken kent iedereen Cor, als de buschauffeur, die altijd een helpende hand toesteekt daar waar mogelijk is. Labots Personenvervoer is een eenmanszaak gespecialiseerd in dagtochten en meerdaagse reizen in binnen, - en buitenland. De touringcar is tevens voor allerhande personenvervoer in te zetten.

Maatwerk
Bij Labots Personenvervoer bel je Cor en krijg je ook Cor als chauffeur, tenzij anders is besproken. Klanten hebben altijd direct contact, waardoor de lijntjes kort zijn. Door zijn ruime ervaring als buschauffeur is Cor op veel plaatsen in binnen, - en buitenland geweest. De ervaring zorgt ervoor dat Cor kan optreden als gastheer en informatie kan verstrekken over de omgeving waar men zich bevindt. Labots Personenvervoer komt op verschillende plekken in binnen, - en buitenland. Zo wordt Cor regelmatig gevraagd om bijvoorbeeld een dagje uit met bejaarden naar de Biesbosch te organiseren. Ook de Beekse Berken in Hilvarenbeek is een populaire bestemming. Verschillende verenigingen benaderen Cor voor uitstapjes. “We zijn bijvoorbeeld met een groep naar het orgel en kermismuseum Dansant geweest, dat was een geslaagd uitje.” Ook basisscholen zijn een belangrijke doelgroep voor Labots Personenvervoer. Verschillende attractieparken, zoals Plaswijckpark, Drievliet en Duinrell, kent Cor als geen ander. Ook voor buitenlandse bestemmingen, ben je bij Labots Personenvervoer aan het juiste adres. Een populaire buitenlandse bestemming waar Cor regelmatig komt is Sauerland. In de winter vervoert Labots Personenvervoer regelmatig groepen naar Sauerland om te skiën en in de zomer naar beroemde plaatsen, zoals Willingen en Winterbergen waar het fijn vertoeven is. Andere buitenlandse bestemmingen waar Cor regelmatig komt zijn: Parijs, Londen en Berlijn. Indien gewenst kan Cor voor het volledige plaatje zorgen, zoals het dineren onderweg als het regelen van de verblijfplaats. Aan de hand van de wens van de klant wordt het programma op maat afgestemd.

“Korte lijntjes bij Labots Personenvervoer: je belt Cor en krijgt Cor”

De Touringcar
De Touringcar van Labots Personenvervoer is modern, milieuvriendelijk en voorzien van faciliteiten om de passagiers van gemak te voorzien. Met de touringcar kan Labots Personenvervoer maximaal 60 passagiers vervoeren. Er zijn 60 verstelbare zitplaatsen voorzien van veiligheidsgordels en voetsteunen. Vooral voor langere afstanden is het fijn als men comfortabel kan zitten. In de bus kan men gebruik maken van het toilet en is er een koelkast en koffie en thee bar aanwezig. De zitplaatsen zijn voorzien van bekerhouders. Labots Personenvervoer gaat met de tijd mee. Er is een radio met IPod aansluiting en DVD speler, daarnaast is elke zitplaats voorzien van een USB laadpunt en is er in de gehele bus wifi beschikbaar. Voor langere afstanden zijn faciliteiten zoals toilet, koffie, thee en wifi vooraf te bestellen. Vervelen hoeft absoluut niet! Ook als men op zoek is naar personenvervoer voor grote groepen, kan men bij Labots Personenvervoer terecht. Cor werkt samen met andere touringcarbedrijven, die dezelfde kwaliteit en service leveren. Kwaliteit en service staat immers bij Cor hoog in het vaandel.

Cabrio bus
Naast de touringcar voor personen vervoer heeft Cor een cabrio bus. Een unieke open bus, die al ruim veertig jaar oud is. In de bus zijn 49 zitplaatsen. “Deze bus heb ik puur als hobby erbij”, zegt Cor. De open bus is voorzien van een geweldige geluidsinstallatie, die van de trip een waar feestje maakt. Ideaal voor een voetbalclub die bijvoorbeeld ergens de overwinning gaat vieren. Heerlijk in de zon en de frisse lucht!

Rodenrijseweg 471-1
2651 AN Berkel en Rodenrijs

Tel: 0647175715
E-mail: info@Labots-personenvervoer.nl
www.Labots-personenvervoer.nl


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant