Sander van Marion is ‘opgenomen’, althans zijn spel. Het is daarom alleen nog online te zien en te horen!
Sander van Marion is ‘opgenomen’, althans zijn spel. Het is daarom alleen nog online te zien en te horen!

Concert maakt doorstart na technisch mankement

Actueel 344 keer gelezen

Zondag 16 januari was een technisch probleem er de oorzaak van dat het eerste lunchconcert van dit jaar in de Ontmoetingskerk moest worden afgebroken.

Inmiddels is het geluid weer prima en zal het concert alsnog a.s. zondag 30 januari worden uitgezonden. De bekende organist Sander van Marion laat door ‘een reis langs internationale orgels’ horen welke melodieën hij op heel verschillende orgels over de hele wereld heeft gespeeld. Nu dus op het mooie orgel van de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg. Omdat het een en ander al is opgenomen zal, ook als de corona-maatregelen zijn of worden versoepeld, de uitzending zonder publiek zijn. De uitzending is van 12 tot 13 uur en is te volgen via kerkdienstgemist.nl. U gaat naar die site, toets bij ‘zoek kerk’ Pijnacker in en een klik op het groene rondje. Vervolgens klikt u op Ontmoetingskerk en kunt u het concert volgen.

Ruim 60 jaar geleden begon de muzikale reis van de in 1938 in Scheveningen geboren musicus, Sander van Marion. Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium, begon zijn muzikale levensreis, een wereldreis van ruim 60 jaren, vol hoogtepunten en prachtige herinneringen. Herinneringen aan bijzondere orgels, plaatsen, en talentvolle en bevriende musici met wie hij mocht samenwerken.

Uit de krant