Gregory Foster (links, Fostair BV) ontvangt uit handen van Robert Das (rechts, Sensitest BV) het eerste pakket gratis zelftesten.
Gregory Foster (links, Fostair BV) ontvangt uit handen van Robert Das (rechts, Sensitest BV) het eerste pakket gratis zelftesten.

Gratis omikronzelftest op Ruyven Delfgauw

Actueel 3.076 keer gelezen

Alle ondernemers in het bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw hebben een gratis pakket met zelftesten ontvangen. Afgelopen vrijdag ontving ondernemer Gregory Foster (Fostair BV) uit handen van Robert Das van Sensitest het eerste pakketje met zelftesten (V-Chek).

De zelftesten kunnen in een vroeg stadium een besmetting met het coronavirus vaststellen. De gratis zelftesten is een initiatief van de bedrijfsvereniging van het bedrijvenpark Ruyven. “We moeten goed voor elkaar zorgen ook in 2022”, zo luidt de nieuwjaarsboodschap bij het pakket. In totaal zijn er ruim zeshonderd gratis zelftesten verdeeld over de circa tachtig ondernemingen die op het bedrijvenpark zijn gevestigd. 

“Deze gratis zelftest behoort tot de nieuwste generatie zelftesten”, zegt Robert Das van Sensitest. “Deze zelftesten zijn getest op de omikronvariant van het coronavirus. De test kan in de eerste dagen van de besmetting het coronavirus binnen vijftien minuten vaststellen.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant