Afbeelding

Lichaam vermiste Belgische jongen (4) gevonden in Zeeland

Actueel 2.869 keer gelezen

Update: In Zeeland is het lichaam gevonden van de 4-jarige jongen uit België die sinds woensdag was vermist. Dat meldt de politie. 

Meerkerk/Gorinchem - De 34-jarige Dave de Kock, die in België werd gezocht, is maandagmiddag 17 januari omstreeks 14.15 uur in het Nederlandse Meerkerk aangehouden.

Na een melding over een verdachte situatie werd hij alleen aangetroffen. Uit verder onderzoek bleek dat de man zijn auto had achterlaten bij een bedrijf in Gorinchem. De auto is daar aangetroffen en veilig gesteld. De vierjarige jongen Dean Michael Chantal Verberckmoes is echter nog niet gevonden. Het verhoor met de verdachte heeft tot op heden nog niet geleid tot het vaststellen van de verblijfplaats van het kind. Er wordt daarom een Amber Alert verstuurd.

Het rechercheteam van de eenheid Zeeland-West-Brabant in Nederland werkt in dit onderzoek nauw samen met de Belgische speurders, die het onderzoek zijn gestart.

Oproep
Heeft u mogelijk bruikbare informatie over de inmiddels aangehouden verdachte en het nog spoorloze kind, bel dan met de politie via 0900-8844.

-  ‘Breng alstublieft mijn zoontje naar huis’: moeder van vermiste Dean (4) uit België doet emotionele oproep


Uit de krant