Tijdens deze cursus hebben 15 jeugdleden van de vereniging vaardigheden meegekregen voor het geven van een goede training.
Tijdens deze cursus hebben 15 jeugdleden van de vereniging vaardigheden meegekregen voor het geven van een goede training.

Team4Talent houdt Train de Trainer bij lokale hockeyclub

Actueel 294 keer gelezen

Onlangs heeft Team4Talent in opdracht van hockeyvereniging HC Pijnacker een Train de Trainer cursus verzorgd. De invulling is vooraf met HCP volledig op wens afgestemd. 

Tijdens deze cursus hebben 15 jeugdleden van de vereniging vaardigheden meegekregen voor het geven van een goede training. Ook is hen geleerd hoe je voor een groep staat en waar je als trainers gedurende een training op moet letten. Alle deelnemers hebben dit succesvol afgerond en mochten allen na afloop een certificaat in ontvangst nemen. Lauren Latuhamina, begeleider van de jongste jeugd trainingen bij HCP, vond de Train de Trainer erg geslaagd en ziet graag dat dit in de toekomst terugkeert. Begin volgend seizoen zal dit ook zeker gebeuren. Op die manier gaan jonge trainers van HCP optimaal voorbereid het nieuwe hockeyseizoen in. Tegen die tijd zal samen met Team4Talent gekeken worden naar de gewenste invulling. 

Contact
Wil jouw vereniging ook een een Train de Trainer verzorgd door Team4Talent, waarin (jeugd)leden trips en tricks meekrijgen voor het geven van een goede en verzorgde training? Vraag naar de mogelijkheden bij Team4Talent door een mail te sturen naar info@team4talent.org.

Uit de krant