Afbeelding

De fractie van Progressief Pijnacker-Nootdorp wenst iedereen een mooi 2022!

Actueel 869 keer gelezen

Houd het hoofd koel en het hart warm! Met deze woorden kijken we terug op weer een bewogen jaar. Dat viel niet altijd mee. Onzekerheid met werk, verlies of lang missen van een dierbare, een uitgestelde operatie, scholen die de deuren moesten sluiten. Het kon net die ene druppel zijn die de moed in de schoenen deed zakken. Wat ons hielp was het positieve verschil dat we afgelopen jaar hebben kunnen maken voor onze gemeente.

Het werk in de gemeenteraad ging door en we maakten plannen voor de toekomst onze gemeente. We zijn blij met een paar mooie resultaten. Samen met het college en de andere partijen in de raad hebben we stappen vooruit kunnen zetten richting een duurzamer, socialer en bruisender Pijnacker-Nootdorp.

In maart van dit jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Een mooi moment om stil te staan bij de vraag: wat voor een gemeente willen we zijn? We hebben natuurlijk een lange wensenlijst, zoals het realiseren van meer betaalbare woningen, met extra aandacht voor jongeren en ouderen. DUURZAAMHEID staat bij ons in hoofdletters. Armoede zou niet mogen bestaan in onze gemeente. Ook willen we het groen in onze gemeente beschermen en versterken. Dus nog genoeg te doen en we gaan er weer met frisse moed tegen aan!

Progressief Pijnacker-Nootdorp is ontstaan uit een samenwerking van de lokale PvdA en GroenLinks afdelingen en staat open voor iedereen. Samen werken we aan een progressieve koers in onze gemeente. Voor een groene, duurzame en sociale gemeente. Kijk voor meer informatie op www.progressiefpn.nl.

- betaalde advertentie politieke partij - 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant