Janine Kruese, Rob Brandenburg van de DSVP-businessclub, Sabine Zondag van de PLUS, Ton Zwinkels en DSVP-voorzitter Peter de Jong.
Janine Kruese, Rob Brandenburg van de DSVP-businessclub, Sabine Zondag van de PLUS, Ton Zwinkels en DSVP-voorzitter Peter de Jong.

DSVP businessclub steunt actie ‘1cm broodbeleg’

Actueel 1.450 keer gelezen

Ton Zwinkels heeft bij DSVP twee voetballende zoons. Ook was hij een jaar leider en jaren actief binnen de Toernooicommissie. Nu is hij bij toerbeurt ‘vlagger’ bij de teams van zijn zoons.

Ton is ook actief als één van de inleveradressen voor de actie ‘1cm broodbeleg’ die tot doel heeft om gezinnen met een smalle beurs toch van lekker broodbeleg te voorzien. Vorig jaar bracht hij zijn donatie langs bij Janine Kruese die in Pijnacker-Nootdorp de actie leidt. Ton werd zo geraakt door haar verhaal achter deze actie, dat Janine hem vroeg om ook een krat bij de deur te zetten. Dat gebeurde dit jaar weer. Hij liet de actie op de website van de club plaatsen. Dit was zo geregeld. Het bericht werd goed ontvangen en leverde al snel vele mooie donaties op. Het bericht viel ook op bij de DSVP-businessclub en die kwam met een stevige donatie. Er ontstond een mooie deal met Sabine Zondag van de PLUS en op 16 december overhandigde zij meer dan 500 ‘belegproducten’. Een mooi staaltje ‘Door Samenwerking Verkregen Pijnacker’. ‘Team Hagelslag’ bedankt hierbij namens de actie ‘1cm broodbeleg’ de DSVP-businessclub voor dit hartverwarmende gebaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant