Afbeelding

Gemeentebelangen maakt kandidatenlijst bekend: oud-wethouder Peter van Haagen op nummer 2

Actueel 2.136 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het bestuur van Gemeentebelangen Pijnacker-Nootdorp heeft na de laatste algemene ledenvergadering van 2021 de kandidatenlijst vastgesteld. Een lijst met daarin vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe gezichten die op de achtergrond de partij al geruime tijd ondersteunen. De meest opvallende naam is voormalig VVD-wethouder Peter van Haagen. Hij staat op nummer 2 van de kieslijst.

Bernard Minderhoud: “Als lijsttrekker ben ik heel blij met het team dat wij hebben kunnen samenstellen. Het is een combinatie van ervaren raadsleden en nieuwe kandidaten waarmee wij de verkiezingen ingaan. Ik ben ervan overtuigd dat wij de steun krijgen van onze inwoners omdat wij de lokale belangen echt bovenaan ons lijstje hebben staan. Met een sterk verkiezingsprogramma gaan wij ons dan ook de komende vier jaar weer optimaal inzetten voor onze inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Luisteren naar de mensen en opkomen voor hun belangen vinden wij uitermate belangrijk. Met dit team gaat ons dat zeker lukken!”

Na lijsttrekker Bernard Minderhoud, zijn Peter van Haagen, Ina Mantjes, Paul Kuipers en Nick Kerklaan op volgorde de leden op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant