De kaarten van Trix staan in de wenskaartenmolen bij Van Atten,
De kaarten van Trix staan in de wenskaartenmolen bij Van Atten,

Kalenders, wens- en kerstkaarten en kunst van Trix bij boekhandel Van Atten

Actueel 1.028 keer gelezen

Pijnacker - Trix Eschweiler uit Pijnacker is 64 jaar en gaat over een paar maanden met pensioen. De creatieve duizendpoot gaat het allerminst rustiger aan doen, want ze heeft volop plannen en vooral één grote droom: haar kunstwerken delen met de héle wereld! 

Dat vertelde ze een tijdje geleden uitgebreid in deze krant. Inmiddels is er heel veel gebeurd. Ze heeft een interview gegeven aan Amel Bali voor de rubriek “Waar kom jij vandaan”, er volgde een gesprek met kunst- en cultuur expert Erik Bevaart en de lokale boekhandel van Michiel van Atten verkoopt haar werken. De komende periode is de kunst van Trix te zien in deze winkel, maar kunt u ook haar bijzondere kaarten en kalenders kopen. Vraag bij boekhandel Van Atten naar de kaarten en kalenders van Trix. Er gaat namelijk ook een deel van de opbrengst naar KiKa. De kaarten zijn overigens ook geschikt om als kerstkaart te versturen!

Expositieruimte gezocht
Trix zoekt nog een mooie ruimte om haar werken te exposeren. Mocht u een bedrijf hebben in het hart van Pijnacker, neem dan gerust contact op met Trix. Dat kan via: 06-34354469.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant