De actie werd onzettend goed ontvangen. Het was een positieve opsteker in soms lastige coronatijden.
De actie werd onzettend goed ontvangen. Het was een positieve opsteker in soms lastige coronatijden.

Ondernemers bedrijvenpark Ruyven verrast

Actueel 2.231 keer gelezen

Delfgauw - Onlangs zijn alle ondernemers en hun medewerkers verrast met diverse Sint-attenties. De goede man heeft ervoor gezorgd dat iedere werknemer kon genieten van banketletters, speculaastaartjes, pepernoten en ander strooigoed. 

En als kers op de taart werd iedereen voorzien van een beker warme chocolademelk met heuse slagroom die werden uitgedeeld vanuit een tweetal Piaggo’s, uitgerust als ware rijdende chocomelkfabrieken, niemand werd vergeten, en de onderlinge afstand van anderhalve meter ook beslist niet.

Er werd met veel enthousiasme gereageerd op deze actie, georganiseerd door het bestuur van Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven. 

Ook in de winter een plaatje
Ruyven in Delfgauw staat er om bekend een goed verzorgd bedrijvenpark te zijn met veel aandacht voor een mooie en schone omgeving. En ook nu de grauwe dagen alweer zijn aangekomen, staat het park nog in volle bloei. Zowel de hanging baskets met winterarrangementen als de rijen plantenzuilen met mooie heesters zorgen voor een heerlijke aangename winterse sfeer.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt met gelden van het Ondernemersfonds Pijnacker-Nootdorp, waarover de gemeenteraad onlangs heeft besloten het fonds met vijf jaar te verlengen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant