Afbeelding

Sint bezoekt Drive Thru van Grand Café 1837

Actueel 304 keer gelezen

Nootdorp - Sinterklaas heeft een Spaanse QR-code en daarmee kon hij naar binnen bij Grand Café 1837. Echter door de maatregelen moet de horeca sluiten om 17.00 uur. Maar geen gedoe, gelukkig is er de Drive Thru!

Sinterklaas verwelkomde samen zijn pieten alle gasten die hun diner kwamen afhalen bij de Drive Thru van Grand Café 1837. Sint maakte een praatje bij de auto en wist alle kinderen bij naam te noemen. De danspietjes zorgden voor vertier. Vanuit de gezellig versierde kraam serveerden de Pietjes voor alle bezoekers warme chocolademelk en limonade. Alle kinderen kregen een speciale Sint menu box mee met Sinterklaas zoet én een persoonlijke boodschap van Sint in rode enveloppe. Iedereen genoot van een heerlijk avondje!


Kerst zonder gedoe met 1837 Drive Thru
De coronamaatregelen zijn onlangs aangescherpt waardoor ook de horeca om 17.00 uur de deuren moet sluiten. ‘We openen vanaf 11.00 uur voor koffie met huisgemaakt zoet, serveren lunch van 12.00-15.00 uur, diner voor de liefhebbers van 14.00-17.00 uur. En vanaf 17.00 uur kan de gehele dinerkaart afgehaald worden inclusief heerlijke huisgemaakte stamppotten en stoofvllees’, vertelt Kim. Bij Grand Café 1837 verwachten ze dat de maatregelen verlengd zullen gaan worden. En om een goede keukenplanning te maken moeten beslissingen genomen worden.

‘Natuurlijk verwelkom je de gasten het liefst binnen maar de beperkingen door de maatregelen maken dit voor Kerst niet rendabel. We hebben besloten met Kerst te sluiten en volledig onze gasten te verwennen met veel mogelijkheden binnen de Drive Thru’. Op de website van Grand Café 1837 vind je de webshop met tal van mogelijkheden. Een bezoek aan de diverse winkels is niet meer nodig! Zo kan de gast kiezen uit een gourmetschotel compleet, 1837 kleine gerechten box en borrelplanken. Maar ook kunnen gerechten koud afgehaald worden die thuis gemakkelijk te verwarmen zijn. Het favoriete voorgerecht om te delen bestaande uit 5 amuses die jezelf kunt samenstellen en kan delen met je tafelgenoten, kan afgehaald worden. 

‘En voor nóg meer gemak kunnen onze gasten op 1e Kerstdag warm afhalen. Ook hier stellen gasten hun eigen diner samen en zorgt de warmhoudtas ervoor dat de gerechten warm blijven zodat eerst het voorgerecht genuttigd kan worden. Heerlijke 1837 specialiteiten om thuis met familie en/of vrienden van te smullen!’, zegt Kim enthousiast.

- grandcafe1837.nl

Uit de krant