Hulpkwekers Bente en Lars helpen u graag.
Hulpkwekers Bente en Lars helpen u graag.

Kerstbomen en meer bij Bloei

Actueel 1.163 keer gelezen

Het Land van Bloei, de winkel van de gelijknamige zorgkwekerij, is helemaal omgetoverd in kerstsfeer. Je ruikt de kerstbomen al als je binnenstapt. Het lijkt wel een bos! 

De hulpkwekers hebben hard gewerkt om de winkel klaar te maken voor de kerst. Naast kerstbomen en kerstplanten kun je er ook terecht voor creatieve, zelfgemaakte kerstdecoratie, kerststukjes, kaarsen, kerstballen enz. Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket in een bijzondere verpakking met producten die ambachtelijk, lokaal of met zorg zijn gemaakt? Kom dan eens langs. Wij denken graag met je mee om een superleuk kerstpakket naar jouw wensen samen te stellen! En de hulpkwekers, mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt, pakken dit graag voor je in. 

Nieuw dit jaar
Speciaal voor Serious Request hebben de hulpkwekers tekeningen van dieren gemaakt die als ansichtkaart te koop zijn. De opbrengst gaat naar het Wereldnatuurfonds. Daarnaast is de dagbesteding van GGZ Delfland (Doel) ook een dagje present. Zij verkopen op 11 december hun bijzondere, zelfgemaakte cadeautjes. Kom gezellig langs.

Het Land van Bloei is tot aan de kerst ook op zaterdag geopend. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres is Europalaan 18 in Pijnacker.


Uit de krant

Uit de krant