Foto's: Martijn Mastenbroek (c)
Foto's: Martijn Mastenbroek (c)

Welkom in Pijnacker Sinterklaas!

za 20 nov 2021, 14:20 Actueel 1.932 keer gelezen

Pijnacker - Het was vanwege de coronamaatregelen anders dan anders, maar niet minder gezellig. Sterker nog: het werd zaterdag alsnog een gigantisch leuk feestje op het Raadhuisplein in Pijnacker. 

Sint en zijn Pieten kwam per koets aan in winkelcentrum Keijzershof en reden vervolgens door naar het winkelhart van Pijnacker. Heel veel ouders en kinderen stonden vol verwachting op het Raadhuisplein. Er werden selfies gemaakt met de vrolijke roetveegpieten en de hoofdpiet had nog een belangrijke boodschap voor alle kinderen: “Zet vanavond jullie schoen!”, vertelde hij voor de livecamera van Telstar Online. 

Vanwege strenge Amerikaanse wetgeving, kunnen wij dit nieuwsberichtje helaas niet delen op Facebook. Ook roetveegpieten worden niet geaccepteerd door het socialmediaplatform. Deze worden geautomatiseerd herkend als een ouderwetse Zwarte Piet. Vanwege een dreigende blokkade van onze nieuwssite, hebben wij de video van de Sinterklaasintocht in Pijnacker van Facebook moeten verwijderen. Wij betreuren dit en hebben bezwaar aangetekend bij Facebook.Uit de krant