Afbeelding

Baangarantie samen met een opleiding bij SkippyPepijn

vr 12 nov 2021, 17:33 Actueel

SkippyPepijn is een betrouwbare kinderopvangpartner in de gemeenten Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Met ruim twintig locaties, waarvan veertien binnen (deels in ontwikkeling) integrale kindcentra, en 260 medewerkers is SkippyPepijn een gezonde en stabiele organisatie. Dat is fijn, maar stilstaan past niet bij de organisatie. 

SkippyPepijn barst van de ambities en zoekt nieuwe mensen die staan te trappelen om die ambities samen waar te maken. En jij?

Start jij in 2022 met het waarmaken van jouw ambitie?
Is het tijd voor verandering, ben je klaar voor iets nieuws? Lees dan snel verder! In februari 2022 start SkippyPepijn met een opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Door middel van een werken-en-leren-traject (BBL-traject) is deze opleiding in 21 maanden te volgen voor geïnteresseerden met een mbo-diploma op minimaal niveau 3.

Baangarantie samen met een opleiding
Werken en leren tegelijk! Je gaat gelijk aan de slag in de kinderopvang en past de theorie uit het klassikale gedeelte (één dagdeel per week) van de opleiding direct in de praktijk toe. Deze opleiding wordt door SkippyPepijn betaald. Bij de start ontvang je een arbeidscontract voor 20 uur per week en ontvang je een salaris op basis van de cao kinderopvang.

Kom jij in aanmerking?
Uit onze ervaring blijkt dat minimaal een mbo-3-diploma nodig is om aan dit versnelde werken-leren-traject mee te doen. Een diploma in de richting van kinderopvang, sport of zorg heeft onze voorkeur. Heb jij altijd al in de kinderopvang willen werken? Stuur dan, voor 22 november, je motivatie en CV naar sollicitaties@skippypepijn.nl o.v.v. BBL traject 2022. Heb je eerst nog vragen, dan kan dit naar hetzelfde mailadres.

Uit de krant