Van links naar rechts: Maurice, Michael, Nicole, Edwin en Sharon.
Van links naar rechts: Maurice, Michael, Nicole, Edwin en Sharon.

Hypotheekshop vestigt zich vanuit Berkel nu ook in Pijnacker-Nootdorp

do 11 nov 2021, 11:46 Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Het vijf personen tellende team van de Hypotheekshop Berkel en Rodenrijs was maandag in Nootdorp voor het maken van een foto op een echte Nootdorpse locatie, namelijk de brug bij het voormalige Raadhuis waar tegenwoordig ‘gewoond’ wordt.

Edwin Verburg en Maurice Wijmans zijn de franchisenemers ofwel de eigenaren van het kantoor dat gebruik maakt van de landelijke formule van De Hypotheekshop. Nicole Kalden, Sharon van der Reijden en Michael Duin zijn in dienst bij Edwin en Maurice.

Michael Duin heeft de taak om het kantoor in Pijnacker-Nootdorp van de grond te krijgen. Voorlopig heeft De Hypotheekshop Pijnacker-Nootdorp een kantoor aan de Reflectiestraat op Bedrijvenpark Heron. In Berkel en Rodenrijs is De Hypotheekshop al heel lang een vertrouwd adres met twee vestigingen, aan de Ranonkelweg en aan de Kerksingel in hartje Berkel, aan de overzijde van restaurant Muller & Co waar men een ‘samenwerking’ mee heeft.

Deze samenwerking is geboren in de coronatijd. Om de horeca te helpen, kregen mensen die in zee gaan met De Hypotheekshop een dinerbon. Aangezien klanten het enorm waarderen wil men Pijnacker-Nootdorp dat extraatje ook toepassen, maar dan in samenwerking met restaurant Buytenhout aan de boorden van de Dobbeplas.

Edwin en Maurice vinden de uitbreiding naar Pijnacker-Nootdorp vanuit Lansingerland een logische stap. De twee gemeenten lijken op elkaar en sluiten op elkaar aan. Het zijn allebei oorspronkelijk dorpen die bezig zijn een kleine stad te worden, maar met behoud van de gezellige dorpse sfeer. In de kernen van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp willen mensen graag wonen. Het zijn vaak mensen die zoeken naar rust en ruimte terwijl ze de steden qua werk en uitgaan in de buurt willen hebben.

De kracht van De Hypotheekshop is de persoonlijke benadering en de laagdrempeligheid. Je kunt er zo naar binnen lopen. Het kennismakings- en oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend en gratis en kan ook online eenvoudig gemaakt worden. Zodra mensen in zee gaan met de vakmensen van De Hypotheekshop, zullen ze het maatwerk dat ze in iedere situatie leveren zelf ervaren. Naast kennis van wat er op hypothecair gebied te koop is, spreekt in het voordeel van De Hypotheekshop ook de onafhankelijkheid. Ze werken met de producten van alle hypotheekverstrekkers en ze gaan op zoek naar de beste oplossing in de onderhavige situatie.

De Hypotheekshop Pijnacker-Nootdorp is naast nieuwbouwspecialist, ook thuis in bestaande bouw. Ze hebben het druk met hypotheekuitbreiding in geval van verbouwingen, maar ook met nieuwe hypotheken in de bestaande bouw. Ook in geval van echtscheiding gaan de kenners van De Hypotheekshop op zoek naar een goede oplossing. Edwin Verburg schrikt ervan als blijkt dat hij al 25 jaar in het vak zit. De tijd is voorbijgevlogen en hij vindt het nog steeds prachtig werk, omdat je vanuit je kennis en ervaring voor mensen het verschil kunt maken. In Lansingerland maar ook in Pijnacker-Nootdorp!

- hypotheekshop.nl/vestigingen/berkelenrodenrijs
- Bel: 010 - 763 09 00

Uit de krant