Afbeelding

Nieuwe televisiezender in het Basispakket bij SKP: FilmBox

di 9 nov 2021, 14:38 Actueel

Sinds 1 november kijk je bij SKP naar een nieuwe tv-zender in het basispakket: FilmBox. FilmBox biedt geweldige films en series zonder reclame-onderbrekingen tussendoor. FilmBox heeft een breed aanbod van Hollywood blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers.

“Wake Up, The Girl With The Dragon Tattoo, Goodnight Mommy en An Affair zijn zomaar wat namen van films die deze maand te zien zijn op FilmBox”, vertelt SKP-directeur Rob Verkuil trots aan de lokale krant.

“Naast films brengt FilmBox ook de ijzersterke tv-serie Narcos in Nederland. Elke maandag en zondag zie je twee Narcos-afleveringen op deze zender bij SKP. Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia”, zo weet hij.

Horror block
Op vrijdag is er op FilmBox het horror block met twee of drie goeie horrorfilms. In de weekenden is het tijd voor filmklassiekers en op woensdag is er tijd voor kidsfilms. FilmBox zie je sinds 1 november op kanaal 15 bij SKP. Meer informatie op www.skpnet.nl.

Uit de krant