Iedereen is welkom bij de braderie in de Ontmoetingskerk.
Iedereen is welkom bij de braderie in de Ontmoetingskerk.

Zaterdag Braderie in de Ontmoetingskerk

di 9 nov 2021, 13:23 Actueel

De braderie in de Ontmoetingskerk gaat a.s. zaterdag door! De organisatie had op voorhand al besloten de corona-check te doen bij de ingang en op die manier kan dit leuke evenement wel degelijk doorgaan.

Mondkapje binnen hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. De spullen staan ruim opgesteld zodat onderling ook voldoende afstand kan worden gehouden. Om 10.00 uur is de opening en om 16.00 uur is het weer afgelopen.

Naast de rommelmarkt van tweedehands spulletjes is er van alles te koop: bloemen en planten, boeken en platen en CD’s, klein meubelen en elektrische apparaten, speelgoed spellen en spelletjes, verkoop van keramiek. Uiteraard zijn er ook kinderactiviteiten en is er een koffiecorner. Dus ook tijd voor ‘een bakkie’ en elkaar ontmoeten.

De hele dag draait het Rad van Avontuur met mooie en/of lekkere prijzen en prijsjes beschikbaar gesteld door de lokale winkeliers. Ook diverse lokale bedrijven hebben dit rad gesponsord. Afhankelijk van het aantal spullen zal er één of twee keer een veiling worden gehouden. De eerste rond 11.30 uur.

Speciaal voor de inwoners van Klapwijk heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp een tafel gereserveerd om voorlichting te geven over ‘Klapwijk Aardgasvrij’. Het Oratoriumkoor ‘Cantando’ uit Pijnacker geeft eveneens acte de présence.

Uit de krant