De dansavond en het diner zijn op zondag 19 december in de sfeervolle, grote zalen van het Witte Paard.
De dansavond en het diner zijn op zondag 19 december in de sfeervolle, grote zalen van het Witte Paard.

Kerst diner-dansant met livemuziek

zo 7 nov 2021, 18:48 Actueel

De zondag voor de kerst is er na een pauze van een jaar weer een sfeervol kerst – diner - dansant in Nootdorp. Zondag 19 december organiseert het Witte Paard in samenwerking met het danscomité opnieuw dit evenement: heerlijk dansen en dineren in een gezellige kerstambiance. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. De ruime dansvloer ligt al klaar! 

De ontvangst is vanaf 17:00 uur, het slot van de avond is om ca 22:30 uur. Feestelijke kleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen een welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met naar keuze vlees of vis. Het vismenu bestaat uit op twee wijzen bereide garnalen met verse pasta en witte wijn tomatensaus. Het vleesmenu is varkenshaas gevuld met verse kruiden en seranoham en een waaier scharreldijvlees met een jus van sjalotjes. 

Bij de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen. Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Free Artists Band onder leiding van Herman van Velzen en met zang van Joke Bouma. De kaarten kosten € 58,50 per persoon. Snel kaarten bestellen is het devies: inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (015-3109893), Ron Labordus (015-3108249), Piet Vergeer (015-3109180) of bij het Witte Paard / Pannenkoek Saloon Howdy’s, Gildeweg 2, Nootdorp (015-3109180).

Uit de krant