Foto: Morris Bennis (c)
Foto: Morris Bennis (c)

Progressief Pijnacker-Nootdorp en VVD superblij met toplocatie Sociaal Cultureel Centrum

wo 3 nov 2021, 08:42 Actueel

Pijnacker-Nootdorp - De fracties van Progressief PN (PvdA en Groenlinks) en VVD zijn zeer verheugd met de locatiekeuze voor het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum in Pijnacker. “Een betere plek hadden wij ons niet kunnen wensen.”

“Wij zijn altijd een voorvechter geweest voor een locatie zo dicht mogelijk bij het centrum van Pijnacker. En dat is nu gelukt”, zo laat men weten aan de redactie van Telstar Online. “Wij zijn dan ook blij dat wij in de zomer vastgehouden hebben aan onze wens om ook naar andere locaties te kijken dan de twee die het college voor ogen had. Het in juni ingediende en breed aangenomen amendement vroeg hier ook om.”

Jan-Willem Maas (Progressief PN): “Onze fractie is vanaf het begin pleitbezorger geweest voor de komst van het Sociaal Cultureel Centrum in Pijnacker, maar was ook altijd kritisch op de aanvankelijk voorgestelde locatie. Dat zou een gemiste kans zijn geweest. Gelukkig wordt het centrum van Pijnacker nu versterkt met de komst van dit Cultureel Centrum.”

Jim de Bruijn (VVD) vult aan: “De komst van het Sociaal Cultureel Centrum in het centrum werkt ook versterkend voor de ondernemers. Een win - win situatie wat ons betreft”.

Als het voorgestelde plan deze maand wordt aangenomen in de raad, dan wordt er op de plek van de voormalige Rabobank een mooie publieke functie toegevoegd aan het centrum van Pijnacker.

Foto’s mogen niet zonder toestemming worden gebruikt of overgenomen. (c)

Foto: Morris Bennis (c) / instagram.com/morris_drone.

Uit de krant