Afbeelding

Kom je langs? Francesca Kookt maakt haar eigen broodje bij PLUS Sabine Zondag

za 30 okt 2021, 11:59 Actueel

Pijnacker - Vandaag, zaterdag 30 oktober maakt Francesca van het bekende platform Francesca Kookt van 12.00 tot 14.00 haar eigen broodje in de broodjes corner van PLUS Sabine Zondag.

Een heerlijke broodje stoofvlees met zoetzure pompoen, waarbij het heerlijke rundvlees van Hoeve Biesland is gebruikt. De broodjescorner van PLUS Sabine Zondag is een hit! Er zijn heel veel verschillende soorten lekkere broodjes verkrijgbaar. De hardlopers zijn het broodje carpaccio met truffelmayonaise, het broodje kip ketjap, het broodje met Surinaamse kipkerrie en het broodje filet american speciaal met huisgemaakte filet door de slager. Het broodje stoofvlees van Francesca staat nu ook op de kaart, een heerlijke broodje! Deze moet je echt vandaag even komen proeven en hoe leuk is het dat Francesca het broodje zelf voor je maakt.

Haar nieuwe kookboek is vandaag ook te koop voor slechts €29,95 i.p.v. €35,- en je kan deze uiteraard ook laten signeren. Met ruim 81.000 volgens op Facebook en bijna 52.000 volgens op Instagram is Francesca één van de bekendste foodbloggers van Nederland en ze komt ook nog eens hier uit de buurt en is vaste klant bij PLUS Sabine Zondag.

Uit de krant