Ed en zijn vriendin Erika. Ze maken er ondanks alles het beste van.
Ed en zijn vriendin Erika. Ze maken er ondanks alles het beste van.

Actie Red Ed vandaag op Raadhuisplein

Actueel 1.047 keer gelezen

Pijnacker - Een gezellige en bovenal smaakvolle poffertjeskraam van ‘Jeff’s Poffertjes’ zal vandaag, zaterdag 30 oktober 2021 tussen 11.00 en 14.00 uur op het Raadhuisplein in Pijnacker neerstrijken. Het wordt een vrolijke boel in het centrum, want ook de kinderrommelmarkt wordt die dag gehouden.

Er is daarnaast wel een serieuze tint aan de komst van de poffertjeskraam, want de opbrengst zal gaan naar de behandeling van Ed van Dijk uit Delfgauw. Ed heeft multiple sclerose, kortweg MS. De vooruitzichten zijn niet al te best. Zijn enige hoop op een zorgeloze toekomst ligt in een ziekenhuis in Mexico waar een speciale stamceltransplantatie wordt uitgevoerd. Het is een risicovolle ingreep, maar een laatste kans voor Ed om de progressieve ziekte te stoppen.

De actie reded.nl loopt inmiddels al een tijdje en er is al 28.000 euro binnen, maar een behandeling kost zo’n 75.000 euro. Er is dus nog heel veel geld nodig. Kom daarom zeker vandaag tussen 11.00 en 14.00 uur een lekker bakje poffertjes halen op het Raadhuisplein en steun deze actie!

Uit de krant