Kapper Ron Bosman gaat ook na vijftig jaar gewoon nog even door met zijn werk en zijn salon.
Kapper Ron Bosman gaat ook na vijftig jaar gewoon nog even door met zijn werk en zijn salon.

Ron Bosman vijftig jaar kapper in Pijnacker

Actueel 2.364 keer gelezen

Pijnacker - Vrijdag 1 oktober was het vijftig jaar geleden dat Ron Bosman zich vanuit Den Haag als kapper vestigde in Pijnacker. 

Ron is nu 76 jaar maar kan het werk en zijn klanten nog niet loslaten. Medewerkster Jeannet en de familie van Ron organiseerden vrijdagmorgen een verrassingsparty in de kapsalon aan het Emmapark. Heel veel klanten en relaties kwamen langs. 

Halve eeuw
Ron was totaal verrast maar genoot er volop van. Ook wethouder Ilona Jense was erbij om de ‘gouden kapper’ geluk te wensen met zijn jubileum! Intussen gaat de Hagenaar gewoon door met het werk dat hij al een halve eeuw met veel plezier doet in Pijnacker, het dorp waar hij steeds meer van is gaan houden. Zoals hij ook van de mensen houdt die altijd weer trouw hun haar laten doen door de ervaren ‘barbier’.

Kappersblad
Toen Ron in 1976 als jonge vent van 26 jaar op een regenachtige avond voor het eerst een kijkje ging nemen in Pijnacker, dacht hij: in wat voor een gat ben ik nu toch verzeild geraakt? Via een kappersblad had hij gezien dat hij in Pijnacker aan de slag kon. Hij begon toch en hield nooit meer op…

Uit de krant

Uit de krant