Logo telstar-online.nl
<p>Dansen en meezingen!</p>

Dansen en meezingen!

Prachtig feest vanwege zestig jaar Philadelphia

  •   keer gelezen   Actueel

Bij de Oranjehof, op het middenterrein van de aanleunwoningen achter het oude Hofland aan de Oranjelaan, was het onlangs groot feest.

De landelijke Stichting Philadelphia bestaat zestig jaar en dat werd op alle 500 kleinschalige woonlocaties gevierd. In Pijnacker heeft Philadelphia twee locaties: Villa Casper waar twaalf mensen met een verstandelijke beperking wonen en de Oranjehof waar mensen met een lichtverstandelijke beperking wonen. Beide locaties en beide ‘woongroepen’ maakten er één groot feest van.

Gezellig feestje
Er was muziek, vanuit de disco maar ook van een live-zanger die er een schitterende show van maakte, in nauwe samenwerking van de bewoners die altijd wel zin hebben in een gezellig feestje. Ook waren er ouders en begeleiders van de partij. Ook zij genoten van de prachtige spontaniteit en enthousiaste eenvoud waarmee deze mensen er gewoon bijna vanzelf een schitterend feest van maken.

Jubileum
Philadelphia had en heeft zonder meer alle reden om het jubileum groots te vieren. Vanuit een landelijk concept van kleinschalig wonen met bijpassende begeleiding is deze organisatie door het hele land heen optimaal vertakt.
Ook in Pijnacker waar bij Villa Casper 24/7 begeleiding is waar de bewoners van de Oranjehof zo nodig een beroep op kunnen doen.

Meer berichten