Afbeelding

Bijzondere speelgoedbeurs in CulturA & Zo

Actueel 1.101 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Sinterklaas en Kerst zijn in zicht, dus de zoektocht naar leuke cadeautjes en winterjassen gaat snel beginnen. 

Voor gulle gevers met een klein budget organiseren de Lions Club Nootdorp-Pijnacker en de Lions Club Dames van Oostland samen met Theater CulturA & Zo op zaterdag 23 oktober de beurs ‘Kids & Kornuiten’. De beurs vindt plaats bij Theater CulturA & Zo aan de Dorpsstraat in Nootdorp. Uiteraard is de opbrengst voor een goed doel: o.a. naar een kinderspeelhoek in Hospice Koningshove, een Lions project in Pijnacker.

Bij Kids & Kornuiten koop je ‘kinderspul’ voor een vriendenprijs: speelgoed, spellen, boeken, winterjassen en schaatsen. Gebruikt, maar nog zeker geschikt om andere kids en kornuiten blij mee te maken.

Er is een minimumleeftijd van 16 jaar voor de beurs, zodat je iets kunt uitzoeken zonder kleine ‘pottenkijkers’ om je heen. Er wordt door verschillende bedrijven zelfs nieuw materiaal gesponsord, maar we zijn nog steeds opzoek naar verborgen schatten die nog bij u in de kast of op zolder liggen. 

Momenteel zijn we al druk bezig met het inzamelen van goed verkoopbaar speelgoed, boeken, spellen en kinderwinterjassen (t/m maat 164) of -schaatsen. Dat wordt vooraf ingezameld en gecontroleerd op compleetheid, uiterlijk en werking. Heeft u ook nog iets in de kast, op zolder wat niet meer gebruikt wordt! waar je kinderen te groot voor zijn geworden? Lever het in! Mail naar info@kidsenkornuiten.nl en maak een afspraak om uw gevonden schatten af te leveren bij één van onze inzamelpunten!

Voor meer informatie over de beurs en de ticket verkoop kijkt u op www.kidsenkornuiten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant