Foto: Tim Samuel
Foto: Tim Samuel

Hulp bij coronatoegangsbewijs: extra spreekuren in de bibliotheek

Actueel 745 keer gelezen

Er zijn verschillende manieren om aan het coronatoegangsbewijs te komen. Via de CoronaCheck-app, door te printen via CoronaCheck.nl of door te bellen met de Covid-informatielijn. De eerste twee mogelijkheden vragen om een DigiD en wat ervaring met smartphone of computer. Iedereen die hier hulp bij kan gebruiken is welkom bij het spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid van Bibliotheek Oostland.

In Pijnacker kunnen inwoners met vragen langskomen in de vestiging Buurt & Zo, Julianalaan 47. Iedere week zijn daar spreekuren op donderdag van 18:30 – 20:00 uur en op vrijdag van 10:00 – 12:00 uur.

Extra spreekuren in Nootdorp en Delfgauw
Inwoners uit Nootdorp kunnen terecht bij een extra spreekuur op woensdag 29 september van 10:00 tot 12:00 uur bij CulturA & Zo, Dorpsstraat 5. Op vrijdag 1 oktober tussen 13:00 en 15:00 uur kunnen mensen hun vragen stellen bij het spreekuur in De Kiezel, Laan der Zeven Linden 175 in Delfgauw.

Wat neem je mee?
Een mobiele telefoon waarop je een SMS kunt ontvangen. Heb je een DigiD met werkende inloggegevens, neem deze dan mee. Als je die niet hebt dan helpen de medewerkers met de aanvraag daarvan. De inloggegevens worden opgestuurd naar je huis en dat duurt een paar dagen. Neem voor de aanvraag van je DigiD je BSN-nummer en een paspoort of identiteitskaart mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant