Logo telstar-online.nl
<p>Team4Talent zorgde voor een leuke afsluitende groepsactiviteit.</p>

Team4Talent zorgde voor een leuke afsluitende groepsactiviteit.

Project vakantiemaatjes in stijl afgesloten

  •   keer gelezen   Actueel

Het veld van Oliveo voetbal stroomde zaterdag 28 augustus jl vol met de verschillende maatjeskoppels. Het zomerproject werd afgesloten met een actieve groepsactiviteit georganiseerd door Team4Talent.

Wachtende op de eerste activiteit werden de vakantie verhalen uitgewisseld: “Hebben jullie ook Weerwolven gedaan? En leuk he de midgetgolf bij het Zeeltje. Wat vond jij het leukste om te doen?”

Ruim 40 kinderen die om verschillende redenen wel een vakantiemaatje konden gebruiken zijn de afgelopen zomervakantie gekoppeld geweest aan een vrijwilliger die of alleen of samen met het gezin leuke activiteiten ondernam om het kind een onvergetelijke vakantie te geven. En daarin zijn ze meer dan geslaagd!
Het vakantiemaatje van vrijwilligster Tanika vertelde enthousiast dat ze vorige week naar het strand was geweest. Ze hebben de deltawerken van Neeltje Jans overtroffen en ze wilde ’s middags nog lang niet naar huis. “Op school in het kringgesprek mag je vertellen wat je gedaan hebt”, vertelt het meisje van tien. “Ik ga dan vertellen over het strand met Tanika”, zegt ze blij.

Actief
Het strand was niet alleen bij dit maatjeskoppel favoriet, ook andere koppels zijn op de spaarzame zonnige dagen naar de kust gereden om te zwemmen en te spelen.

Maar ook dichterbij huis was er genoeg te doen, zoals een bezoekje aan de kinderboerderij, discgolf in het park, knutselen of cup cakes en taarten bakken.
Voor veel maatjes was deze groepsactiviteit de laatste afspraak, maar niet voor iedereen, want sommigen blijven elkaar nog zien. Zoals Marika en haar maatje: “We hebben zo’n leuke klik, we gaan gewoon nog maandelijks met elkaar afspreken!”

Een geweldige ervaring
De middag loopt ten einde, de ijskar van Rob de Schepper komt het terrein opgereden en na al het rennen gaat een ijsje er goed in. De vrijwilligers worden bedankt voor hun grandioze inzet waarop vrijwilligster Sigrid reageerde met een bedankje aan het team van Jong Perspectief: “Ik vond het een geweldige ervaring en had dit niet willen missen. Dank jullie wel voor de ondersteuning en hulp. Het is een prachtig project!”

Nationale Sportweek
Er worden tijdens de Nationale Sportweek maar liefst 46 open trainingen georganiseerd door een divers aantal sportverenigingen. Deze zijn allemaal gratis toegankelijk voor iedereen van 4 tot en met 23 jaar!

Er is keuze uit de volgende open trainingen: Korfbal, Voetbal, Badminton, Tafeltennis, Breakdance, Streetdance, Klassiek Ballet, Hiphop, Moderne Dans, Musicalklas, Tap Dance, Afrodance, Kangoo Jump Dance, Klassiek Kinderles, Just Dance, Progressing Ballet Technique, Jazz Klas, Caractere, Bungee Super Fly, Disney Dansles en Aerial Yoga Mindfullness.

Meer berichten