Logo telstar-online.nl

Bibliotheek zoekt begeleiders voor computercursus

  •   keer gelezen   Actueel

Wil jij mensen helpen bij het leren omgaan met de computer? Bibliotheek Oostland zoekt enthousiaste, geduldige en gezellige vrijwilligers voor het begeleiden van deelnemers bij de cursus ‘Klik & Tik’ op vrijdagmiddag in Pijnacker.

Steeds meer zaken moeten digitaal geregeld worden. Dit vormt voor veel mensen een probleem. De Bibliotheek biedt mensen de kans hun digitale vaardigheden te verbeteren. Als vrijwilliger begeleid je mensen in kleine groepen met het programma ‘Klik & Tik’ van oefenen.nl. Dit programma begint bij nul en leert mensen in korte modules de basisbeginselen van digitale vaardigheden. Tijdens de bijeenkomsten doorlopen deelnemers in eigen tempo de modules. De bedoeling van de cursus is om mensen - op een gezellige en veilige manier - vertrouwd te maken met digitale handelingen.

Help je graag mee om mensen zelfredzamer en zelfverzekerder maken en ben je beschikbaar op vrijdag tussen 13:00 en 15:30 uur? Neem dan contact op met Neeske Fase van Bibliotheek Oostland via n.fase@bibliotheekoostland.nl of 06-48820826.

Meer berichten