Logo telstar-online.nl
<p>Een prachtige prijs voor DSVP!&nbsp;</p>

Een prachtige prijs voor DSVP! 

EK-televisie Elektro World Van Dijk voor DSVP

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker – Tijdens het EK van de afgelopen zomer had Elektro World Van Dijk aan de Oostlaan een bijzondere actie.

De klanten konden een EK-poule invullen waarbij de winnaars een grote Philips-tv aan een lokale sportvereniging mocht schenken . 

De heer Ben Geurts uit Pijnacker heeft deze actie gewonnen en voetbalvereniging DSVP uitgekozen om de prijs aan te overhandigen . Ben was bij DSVP een aantal jaren als leider en trainer actief. Dat was in de tijd dat zijn zoon er voetbalde.
Voorzitter Peter de Jong van DSVP heeft de televisie in ontvangst genomen. Hij is uiteraard blij met de actie van Van Dijk Elektro World en uiteraard zeker ook met de ‘geste’ van Ben Geurts om DSVP uit te verkiezen als ontvanger van de prijs.
DSVP kan de televisie goed gebruiken om bijvoorbeeld trainingen en wedstrijden terug te kijken. De haarscherpe beelden laten dan zien wat er goed ging en wat er bij de volgende wedstrijd wellicht nog beter kan.

En dus vertoont bijgaande foto die gemaakt is in de fraaie winkel van Elektro World Van Dijk aan de Oostlaan louter blije gezichten. Links voorzitter Peter de Jong van DSVP. In het midden Peter de Roos, bedrijfsleider bij Electro World Van Dijk Pijnacker, en rechts Ben Geurts.

Meer berichten