Logo telstar-online.nl
<p>De ondernemers van Heron gingen samen &#39;vuil ruimen&#39;.&nbsp;</p>

De ondernemers van Heron gingen samen 'vuil ruimen'. 

Ondernemers Heron ruimen zwerfvuil op

  •   keer gelezen   Actueel

Op dinsdag 7 september 2021 heeft een groep van veertien ondernemers in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp al het zwerfafval op het bedrijvenpark opgeruimd.

Heron is een bedrijvenpark in Nootdorp, dat in 2014 in gebruik is genomen. Het park huisvest momenteel meer dan 35 ondernemers, variërend van eenmansbedrijven tot multinationals. Duurzaam ondernemen in een groene omgeving staat centraal. De uitstraling van het park speelt hierbij een belangrijke rol. Patrick van Gils, voorzitter Ondernemersvereniging Heron: “Een schoon opgeruimd bedrijvenpark stimuleert duurzaam en collectief ondernemen. Daarnaast is het leuk om samen bezig te zijn!”

De opruimactie, die anderhalf uur duurde, leverde twaalf volle vuilniszakken op en werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. De gemeente steunde de actie en leverde een complete ‘Aanhanger van Schoon’ met schoonmaakspullen waaronder prikstokken, vuilniszakken en opvallende hesjes. Het initiatief zal jaarlijks worden herhaald. Met deze actie hopen de ondernemers op Heron anderen te stimuleren.

Meer berichten