Logo telstar-online.nl

Grote brand bij Polderweg

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker – Donderdagavond 16 september werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een brand nabij de Polderweg in Pijnacker.

Omstreeks 21:00 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder de brandweer en de politie de oproep vanwege de brand. Ter plaatse staat vermoedelijk een kas in brand. De uitslaande brand is in de omgeving goed zichtbaar. Hierdoor kwamen veel mensen, waaronder veel jeugd, op de brand af.

De brandweer had in eerste instantie moeite om bij de brand te komen daar het langs de Randstadrail is tussen Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Randstadrail E-lijn ligt door de brand momenteel stil. We houden u van de situatie op de hoogte.(foto’s Spa Media) 

Update 23.00 uur

De brand blijkt een tuinhuis langs het spoor te betreffen. Het tuinhuis is geheel in de as gelegd. De oorzaak is nog onbekend. De brandweer heeft het vuur onder controle maar is nog wel aanwezig. De vlammen hebben bomen langs het spoor beschadigd en de brandweer bekijkt of dit mogelijk gevaarlijk zou kunnen zijn voor de metrolijn.  

Update 23.30 uur

Spa Media meldt nog dat de politie samen met de brandweer de brand nader gaat onderzoeken. Het is alles behalve uitgesloten dat er sprake is geweest van brandstichting. Enkele weken geleden zijn in en aan hetzelfde tuinhuis al vernielingen aangericht.

Meer berichten