Logo telstar-online.nl
<p>Klaas Jan is officieel gecertificeerd als MfN-registermediator</p>

Klaas Jan is officieel gecertificeerd als MfN-registermediator

Bridzs verbindt mensen en belangen

  •   keer gelezen   Actueel

(advertorial) 

Bergschenhoek - Hij is een echte bruggenbouwer, heeft een hekel aan onrecht en onderdrukking. Het oplossen van problemen en het herstellen van zakelijke relaties doet hij met veel passie. Zijn talenten liggen op het vlak van harmonie en verbinding. 

Om zijn talent en passie tot uiting te brengen startte Klaas Jan Huberts uit Bergschenhoek in 2018 zijn eigen bedrijf onder de naam Bridzs. Klaas Jan is officieel gecertificeerd als MfN-registermediator. Hij helpt mensen en organisaties om te werken aan conflicten en daar tegelijkertijd van te leren. “Als mensen openstaan voor mediation, kunnen ze ook veel voordeel uit een conflict halen”, zegt Klaas Jan. 

Ervaring
Klaas Jan heeft ruim twintig jaar ervaring als bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven. In 2018 begon hij aan nieuwe uitdaging. Hij zei zijn vaste baan op en ging verder als interim-jurist, mediator en coach.

Mediation
De wegen naar een oplossing zijn vaak niet recht. Soms moeten meerdere routes bekeken worden om tot een goede oplossing te komen. Het doel van mediation is dat de partijen uiteindelijk een oplossing vinden, waar ze allemaal tevreden mee zijn.

“Dat vind ik persoonlijk het mooie eraan. Ik wil graag dat relaties hersteld worden en dat partijen weer samen door een deur kunnen.” Hier komt de kracht van Klaas Jan om de hoek kijken, namelijk het slaan van bruggen en het verbinden van mensen en/of belangen. Verbinding is belangrijk, want: ‘it takes both sides to build a bridge’.
Wil je ook werken aan een (dreigend) conflict of verstorende onenigheid? Zet dan de eerste stap en neem vrijblijvend contact op!

Contactgegevens:

Tel: 0628933268
E-mail: klaasjan@bridzs.nl
www.bridzs.nl

Meer berichten