Logo telstar-online.nl

Inter Comfort: al meer dan dertig jaar de scherpste prijs

  •   keer gelezen   Actueel

(advertorial)

Inter Comfort meubelen is al meer dan dertig jaar gevestigd aan de van Foreestweg 10 - 14 in Delft. “Dus we hebben het een en ander al meegemaakt”, zegt Marcel Struijk. Als ras-ondernemer moet je altijd inspelen op de situatie, zoals met de coronapandemie. 

Speciale actie
Omdat je nu veel meer thuis bent dan anders, merk je dat je stoel of bank toch niet meer zo lekker zit. De steun in de rug is weg, of je zit te laag… Dat merk je nu pas goed. Dan is het tijd om je te oriënteren voor een nieuwe stoel of bank. 

Inter Comfort is makkelijk te bereiken (gratis parkeren recht voor de deur). Er staan meer dan zestig fauteuils in de showroom: van groot tot klein en voor iedere beurs. Alle stoelen kunnen in stof of leder geleverd worden. Tevens geeft Inter Comfort nu een inruil/korting tot € 300,00 voor uw oude stoel of bankstel. 

Service
Marcel besluit: “Wij doen onze best om het iedere klant naar de zin te maken, zowel bij bezoek in de winkel als bij het verlenen van service. Want een stoel of bank kopen kun je overal, maar als er iets is, staan we voor u klaar. En… oh ja, ik durf te stellen dat wij de scherpste prijs hanteren! Kijk en vergelijk!”

Intercomfort meubelen

Van Foreestweg 10

2614 CJ Delft

tel 015-213 6109

Meer berichten