Logo telstar-online.nl
<p>De familie Steendam en Ton van Veen van JUMBO Nederland verrichtten de offici&euml;le opening.&nbsp;</p>

De familie Steendam en Ton van Veen van JUMBO Nederland verrichtten de officiële opening. 

Vernieuwde en vergrote winkel JUMBO Nootdorp geopend

  •   keer gelezen   Actueel

Met feestelijk vertoon is vanmorgen net voor negen uur de vernieuwde winkel van JUMBO Nootdorp aan het Paradeplein heropend. De familie Steendam – de eigenaren van de zaak - drukte op een rode knop en daarmee was de winkel na ruim tien dagen weer open.

JUMBO heeft het oude pand van de HEMA erbij getrokken en daardoor is de oppervlakte toegenomen van 1.400 naar 2.100 vierkante meter. De familie Steendam, het team en ook de superieuren van het JUMBO-concern; iedereen is supertrots op de nieuwe winkel. Financieel topman Ton van Veen kwam woorden te kort. Hij vertelde dat JUMBO 700 winkels heeft in Nederland waarvan iets meer dan de helft eigendom is van zelfstandig ondernemers zoals de familie Steendam die in 2011 in Nootdorp is begonnen met een JUMBO. Hij verbloemde niet dat de familie Steendam en hun winkel tot de top 10 van JUMBO behoren.

Steendam senior – Erwin – gaf een rondleiding door de nieuwe winkel en zei dat alles nu helemaal naar zijn zin is. Er is heel veel gepuzzeld en geschoven totdat bij de zestiende tekening het eindplaatje in beeld kwam. De winkel is heel strak en overzichtelijk ingedeeld, met ruime paden, niet te lange schappen en een heldere structuur.

Het assortiment is op alle fronten uitgebreid. Er is een versplein waar van alles vers wordt geprepareerd. De bakkerij is vergroot en vernieuwd. Heel belangrijk vond en vindt Erwin Steendam de belichting. Daar is veel aandacht aan besteed, zodat de producten je als het ware toe lachen. De groente-afdeling is ook veel groter geworden, met meer aandacht voor kleinverpakkingen. Helemaal aan de andere kant – bij de vroegere entree – is een wijnafdeling met erboven heel sfeervol wijnvaten. Ook de bierafdeling is heel groot en overzichtelijk. In allerlei productgroepen zijn nu speciale artikelen van bijzondere merken te vinden. Een voorbeeld: het hele arsenaal sauzen van De Vos Lemmens.

De opbouw van de winkel is heel logisch, zodat je ondanks – of juist dankzij - de toegenomen totale omvang toch makkelijk je weg vindt. Meteen na de opening stroomden de klanten de winkel binnen. De eerste zoveel werden ontvangen met een bos bloemen. De reacties waren heel enthousiast. Ook de afhandeling bij de kassa’s zal soepel blijven verlopen. Er zijn in totaal veertien ‘afrekenpunten’.

De verbouwing en vernieuwing was een hele pittige klus, waarvoor de winkel ongeveer twee weken dicht is geweest. Door de spirit en het doorzettingsvermogen van het totale team van JUMBO Nootdorp is het toch gelukt om de zaak bijtijds te heropenen. Je kunt nog zo’n mooie winkel hebben met alles erop en eraan, maar uiteindelijk maken de mensen het verschil en de (familie)sfeer, aldus de verschillende sprekers over de leiding en de bevlogen medewerkers!

Meer berichten