Logo telstar-online.nl
<p>De vanavond tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigde versoepelingen maken het mogelijk het Oktoberfest Oostland weer doorgang te laten vinden. Morgen, woensdag 15 september, start de kaartverkoop. (foto Sander de Hollander)&nbsp;</p>

De vanavond tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigde versoepelingen maken het mogelijk het Oktoberfest Oostland weer doorgang te laten vinden. Morgen, woensdag 15 september, start de kaartverkoop. (foto Sander de Hollander) 

Oktoberfest Oostland kan doorgaan: morgen start kaartverkoop

  •   keer gelezen   Actueel

Het is alweer twee jaar geleden dat Event- & Partycentrum Het Witte Paard een groots Oktoberfest Oostland bij de Dobbeplas mocht organiseren. Het was een daverend succes.

En nu is het weer zover. Na alle Covid-19-maatregelen gaan de organisatoren toch over tot het organiseren van een Oktoberfest en wel op vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober 2021. Met toegang vanaf 20 jaar.

Zij zeggen: “Uiteraard nemen we de geldende Covid-19 maatregelen, zoals voor de volledig gevaccineerde en genezen gasten de CoronaCheck-app en voor de niet-gevaccineerde gasten de QR-code te verkrijgen via testen voor toegang, in acht.”

Op vrijdag 8 oktober is het volgende mogelijk:  Een VIP-tafel inclusief maaltijd verzorging kost € 440,00 (8 personen x € 55,00). U kunt ook een tafel boeken zonder maaltijd, de kosten hiervoor zijn € 220,00 (8 personen x € 27,50). Uiteraard is er wel mogelijkheid om ter plekke iets uit onze keuken te bestellen. En de losse entree is € 25,00 p.p. Het evenement is van 17:00-23:30 uur! Let wel: iedereen moet binnen zijn vóór 18:30 uur.

Op zaterdag 9 oktober kan men: een tafel boeken zonder maaltijd, de kosten hiervoor zijn € 220,00 (8 personen x € 27,50). Uiteraard is er wel mogelijkheid om ter plekke iets uit onze keuken te bestellen. En de losse entree is € 25,00 p.p.
Het evenement is van 16:30-23:30 uur! Let wel: iedereen moet binnen zijn vóór 19:00 uur.

Kaartverkoop start op woensdag 15 september om 12:00 uur via www.wittepaard.nl/oktoberfest

Locatie Dobbeplas Nootdorp

Beide dagen optredens van:
Die Powerhosen
Otto Wunderbar
Het Feestteam
Party DJ W

Bij een Oktoberfest hoort natuurlijk een Lederhosen voor de heren en een Dirndl voor de dames. Niet verplicht, wel leuk! Tot de 8óf de 9e

Oktoberfest Crew van Het Witte Paard

Event- & Partycentrum

T 015 3109180

www.wittepaard.nl/oktoberfest

Meer berichten