Logo telstar-online.nl
<p>De heren van Oliveo Handbal winnaar van het Klaverbladtoernooi (foto: Mieke van Veen)</p>

De heren van Oliveo Handbal winnaar van het Klaverbladtoernooi (foto: Mieke van Veen)

Geslaagd Klaverblad handbaltoernooi bij Oliveo

  •   keer gelezen   Actueel

Vrijdagavond 3 september startte het Klaverbladtoernooi voor de damesselectie van Oliveo Handbal onder leiding van Leon Luijsterburg. Tegenstanders waren Foreholte, Internos, OBW en Lettele.

“Zaterdag ging het toernooi verder en de Oliveoselectie knokte in de nieuwe samenstelling om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het doel was om op elkaar ingespeeld te raken voor de komende zaalcompetitie. Een aantal oudgedienden is gestopt met handballen en het is voor coach Luijsterburg een hele uitdaging om de strijd in de tweede divisie aan te gaan met het jonge team. Het waren sportieve wedstrijden en het toernooi werd ’s avonds gezellig afgesloten”, vertelt 

Zondag 5 september was de herenselectie aan de beurt die liet zien klaargestoomd te zijn voor de komende zaalcompetitie in de eerste divisie. Ze speelden tegen Witte en Groene Ster en BDC. Het team van Jan Weerden kwam als overtuigende winnaar uit de strijd.

Zoals elk jaar maakte Klaverblad het toernooi mogelijk. Iedereen ging met een goodiebag naar huis.

Intussen was op het veld de competitie volop in gang. Enkele jeugdteams behaalden mooie ressultaten en HS2 won met 26-20 van Olympia.

Meer berichten