Logo telstar-online.nl
<p>Teeuw uitvaart verzorgt op een respectvolle manier de uitvaart. </p>

Teeuw uitvaart verzorgt op een respectvolle manier de uitvaart.

Teeuw Uitvaartverzorging verzorgt de uitvaart met respect en in stijl

  •   keer gelezen   Actueel

Bleiswijk – Als er een naaste overlijdt, is het fijn als de voorbereidingen en de uitvaart met een gerust hart uit handen kunnen worden gegeven. Teeuw Uitvaartverzorging, een gevestigde naam in Lansingerland, is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. 

Samen met zijn vrouw Wil en kinderen Angélique en Lucas verzorgt Theo, op zeer respectvolle wijze, meerdere uitvaarten per week. De begrafenis of crematie en alles wat erbij komt kijken, neemt Teeuw Uitvaart uit handen. De rust die daarmee gecreëerd wordt, biedt nabestaanden de ruimte te rouwen om het verlies van hun dierbare.

Ontstaan
Op vrij jonge leeftijd kwam Theo Teeuw voor het eerst in aanraking met een overlijden, toen zijn opa overleed. Dit overlijden, de etiquette rondom het overlijden, de begrafenis en alles wat erbij kwam kijken, lieten een diepe indruk op hem achter. Nu zoveel jaar later kan hij zich die dagen nog heel goed herinneren. Daar begon de interesse in de dood en het uitvaartwezen.

Hoe jong hij ook was, verdiepte hij zich in de materie. Na enige ervaring en scholing begon hij ruim 30 jaar met Teeuw Uitvaartverzorging. De interesse en kennis die hij vergaard had, maakten dat hij het werk met volle passie doet. Zijn empathisch vermogen zorgde ervoor dat Teeuw Uitvaart uitgroeide tot een bekend en vertrouwd adres waar de uitvaart tot in de puntjes wordt verzorgd, waar oog is voor de kleinste details en waar naadloos wordt ingespeeld op ieders bijzondere wensen. “Verlies doet veel met een mens en dat moeten we niet uit het oog verliezen”, zegt Theo.

Diensten
Naast het voorbereiden en verzorgen van de uitvaart biedt Teeuw Uitvaart meerdere diensten aan. Zo kan er worden geadviseerd bij het opstellen van een wilsbeschikking, bij het afstemmen van persoonlijke wensen en het afsluiten van een uitvaartverzekering. In de dienstverlening van Teeuw staan kwaliteit, respect, zorg om de ander en menselijkheid centraal. Dit zijn tevens belangrijke waarden binnen het familiebedrijf en niet alleen in het bedrijf. “Ik ben opgegroeid met de boodschap zorg te dragen voor anderen. Dit hebben wij ook in de opvoeding van onze kinderen meegenomen en is een deel van de boodschap, die het bedrijf uitstraalt. Naast respect is menselijkheid een belangrijk onderdeel van het werk. “Wij vallen nooit meteen met de deur in huis met het zakelijke deel, maar bieden als eerst een luisterend oor aan. Vaak komen de verhalen dan vanzelf los. Men vertelt over de persoon die overleden is. Nabestaanden kunnen hun hart luchten en wij komen meer over de persoon te weten. Vaak waardevolle informatie die mee kan worden genomen in het verzorgen en plannen van de uitvaart. Op een gepaste wijze bieden wij een symbolische arm om de schouder, een typerend kenmerk van Teeuw Uitvaart”, zegt Theo. Naast het verzorgen van de uitvaart kan men bij Teeuw Uitvaart terecht voor onder andere grafstenen en urnen. Er is een zeer uitgebreide showroom van grafstenen. In de showroom kunnen klanten ook de kwaliteit van de steenhouwerij zien. Tevens is het mogelijk om verouderde en/of beschadigde stenen te restaureren.

Teeuw Uitvaartverzorging heeft oog voor de kleinste details

Gebied
Teeuw Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten in de wijde omgeving zoals o.a. Benthuizen, Lansingerland, Moerkapelle, Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen, Zevenhuizen-Moerkapelle, Zoetermeer etc. Naast een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en in Bleiswijk, kan Teeuw Uitvaartverzorging in alle andere plaatsen beschikken over lokale rouwcentra. Maar ook thuis kunnen er ook voorzieningen worden getroffen, waar men dan in alle rust van het eigen gezin afscheid kan nemen.

Het is ook mogelijk om vooraf alles te bespreken met Teeuw Uitvaartverzorging. Dit kan bij thuis of op het kantoor aan de Hoekeindseweg 61 in Bleiswijk. Het is beter van tevoren alles goed te overdenken en te bespreken, dan achteraf voor verrassingen komen te staan. 

Daarnaast biedt Teeuw Uitvaart ook een stuk nazorg aan. Wanneer mensen na het overlijden er niet uitkomen met het opzeggen van instanties of het uitzoeken van polissen, bieden wij een helpende hand. Ook op emotionele vlak. “Als mensen bijvoorbeeld met zichzelf in de knoop zitten, zijn wij er om te helpen en zo nodig door te verwijzen naar de juiste mensen die hulp kunnen bieden. 

Contactgegevens:
Hoekeindseweg 61
2665 KB Bleiswijk

Tel: 010-5216016 (24 uur per dag)

E-mail: info@teeuwuitvaartverzorging.nl

www.teeuwuitvaartverzorging.nl

Meer berichten