Logo telstar-online.nl

Leer bridgen in Pijnacker: doe mee met de Bridge Proeverij

  •   keer gelezen   Actueel

Bridge is de grootste kaartsport ter wereld en heeft alleen in Nederland al meer dan 300.000 regelmatige spelers. Om nog meer mensen de kans te geven te leren bridgen, organiseert de Pijnackerse Bridge Club in het weekend van 2 en 3 oktober, de eerste Pijnackerse Bridge Proeverij.

Cynthia Leicester, één van de organisatoren vertelt: “Tijdens deze proeverij leer je op een unieke manier de basics van bridge. Je krijgt les van ervaren bridge docenten. Je ervaart hoe uitdagend en gezellig bridge kan zijn, je leert nieuwe mensen kennen en je geniet van heerlijke hapjes, drankjes en gerechtjes”.

De ‘Bridge Proeverij’ is bedoeld voor mensen die nog niet bridgen maar die wel in zijn voor een spelletje en hun brein fit willen houden. Bridge is daar bij uitstek geschikt voor. Vindt je partner of vriend(in) het ook leuk, dan is hij/zij ook van harte welkom. Je kunt je zowel als individu of als paar opgeven. 

Leo van Leeuwen, één van de docenten, gaat verder: “Veel mensen denken dat bridge moeilijk is. Dat berust op een misverstand. De regels van het spel zijn snel te leren en binnen een dag ben je lekker aan het bridgen. Je hoeft geen voorkennis te hebben, als het je leuk lijkt schrijf je dan gewoon in”. 

De proeverij begint op zaterdag 2 oktober om 10 uur en duurt dan tot ongeveer 16 uur. Zondag 3 oktober gaan we verder van 13.30 uur tot 16 uur. We spelen in het Denksporthuis, Thorbeckelaan 82A in Pijnacker. De prijs is 45 euro voor een individu en 75 euro voor een paar. Hiervoor worden je drankjes, hapjes en lunch verzorgd en krijg je tevens een gratis leerboek ter waarde van 20 euro. 

Ben je enthousiast geworden meld je dan zo snel mogelijk (we hebben maximaal 40 plaatsen) maar in ieder geval uiterlijk 27 september aan of vraag meer informatie via pbp@pijnackersebridgeclub.nl.

Meer berichten