Logo telstar-online.nl
<p>Foto: archief</p>

Foto: archief

N470 gaat tijdelijk dicht!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker/Lansingerland - Komend weekend is de N470 in de nacht van zaterdag op zondag in beide richtingen dicht tussen het Tolhekplein en de rotonde met de Berkelseweg.

Boskalis gaat werkzaamheden uitvoeren aan de N470 bij Pijnacker. Het asfalt en de lichtgevende belijning wordt gerepareerd. De werkzaamheden vinden plaats tussen het Tolhekplein en de rotonde met de Zijdeweg.

De werkzaamheden starten op zaterdag 11 september om 20:00 uur en eindigen op zondag 12 september om 06:00 uur. Mocht het weer tegenzitten, dan worden de werkzaamheden verplaatst. In dat geval worden de werkzaamheden uitgevoerd in de nacht van zaterdag 18 september op zondag 19 september. De werktijden zijn hetzelfde.

Gevolgen voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de N470 tussen het Tolhekplein en de rotonde met de Berkelseweg in beide richtingen dicht. Er geldt een omleidingsroute. Verkeer in beide richtingen wordt omgeleid via de Oostmeerlaan en de Noordeindseweg en de rotonde met de Berkelseweg. Verkeer vanuit Zoetermeer richting Delft en Pijnacker kan ook omrijden door bij de Rotonde met de Berkelseweg rechtsaf te slaan richting de Katwijkerlaan en via de Vlielandseweg en de Klapwijkseweg te rijden naar het Tolhekplein.

Geluid
De werkzaamheden kunnen hoorbaar zijn bij woningen. De werkzaamheden die het meeste geluid maken worden zoveel mogelijk in de avond uitgevoerd, maar ook in de nacht moet gewerkt worden. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Meer informatie staat op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com

Meer berichten