Logo telstar-online.nl
<p>Het lint werd doorgeknipt. De lessen kunnen beginnen.</p>

Het lint werd doorgeknipt. De lessen kunnen beginnen.

Feestelijke opening Daltonkindcentrum Pijnacker

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - In het Daltonkindcentrum, aan de Blauwe Kiekendieflande, zijn basisschool De Tweemaster en Triodus kinderopvang gevestigd. Deze zomer zijn zij verhuisd vanuit de wijk Koningshof naar Ackerswoude. 

Vorige week maandag zijn de deuren van het gloednieuwe Daltonkindcentrum Pijnacker feestelijk geopend. Alle kinderen, ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers werden al dansend verwelkomd door Caribische brassband Ritmo Percussion uit Rotterdam. Wat een feest! Voor iedereen stond er een glaasje (kinder)champagne en taart klaar op het nieuwe schoolplein. Met een meterslange gouden schaar werd het lint doorgeknipt door de oudste en de jongste leerling van de school en interim-directeur Robin van Eekert. 

Confetti knalde door de lucht en onder luid gejuich konden de kinderen het nieuwe schooljaar starten in dit prachtige nieuwe gebouw. Bij DKC Pijnacker kunt u terecht voor kinderopvang van 0 tot 4 jaar en basisonderwijs op de unieke Daltonwijze waarbij samenwerking, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, effectiviteit en reflectie de kernwaarden van het onderwijs zijn.

Meer berichten