Logo telstar-online.nl
<p>Sabine Zondag steunt het nieuwe hockeyseizoen van harte.</p>

Sabine Zondag steunt het nieuwe hockeyseizoen van harte.

HCP maakt zich op voor het nieuwe hockeyseizoen

  •   keer gelezen   Actueel

Na een bijzonder hockeyseizoen waar vanwege Corona natuurlijk geen competitie plaats heeft gevonden, wordt er nu hoopvol uitgekeken naar de start van het nieuwe seizoen. Veel teams zijn inmiddels gestart met trainen en het spelen van oefenwedstrijden tegen andere hockeyclubs uit de omgeving.

“In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de sponsorcommissie van HCP druk bezig geweest met het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten met nieuwe hoofdsponsoren. Met gepaste trots stelt HCP hun nieuwe hoofdsponsor voor: ELLF Hypotheken en Verzekeringen uit Pijnacker. 

Daarnaast zijn er voor het eerst 3 co-hoofdsponsoren: Plus Sabine Zondag, Post Makelaardij en Sport 2000 Nootdorp. Met deze sterke vertegenwoordiging vanuit het lokale bedrijfsleven ziet HCP met vertrouwen de sportieve toekomst tegemoet”, vertelt Hélène Frederix namens de lokale hockeyclub in Pijnacker.

Opening veld
“Op zaterdag 4 september zal tijdens de officiële opening van het nieuwe vierde veld door wethouder Peter Hennevanger, het mooie nieuwe wedstrijdshirt gepresenteerd worden waar alle vier de hoofdsponsoren op terug te vinden zijn”, aldus Hélène.Meer berichten